חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

נקניקיות בטמפורה

אוהבים נקניקיות?? ברור שכן! קבלו מתכון לנשנוש המושלם לאירוח או סתם כשמתחשק להתפנק בארוחה מושחתת – נקניקיות עוף מטוגנות בציפוי טמפורה מתובל היטב ופריך בטירוף

מצרכים

  • חבילת נקניקיות חתוכות לחצי
  • כוס אבקת טמפורה
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • כף אבקת מרק
  • 21 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית פפריקה מעושנת (רצוי)
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • כוס וחצי (בערך) מי סודה
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

1.חוצים את הנקניקיות ומשפדים לאורך.

2.מערבבים את כל היבשים יחד, מוסיפים את מי הסודה בהדרגה תוך כדי  טריפה עד לקבלת בלילה המרקם שדומה לבלילת פנקייק.

.3 טובלים את השיפוד בטמפורה, מרימים והופכים כדי לעטוף את הנקנקיה היטב בבלילה והופכים חזרה למספר שניות כדי שעודפי הבלילה יטפטפו

4 ב. אוחזים בשיפוד המצופה בבלילה וטובלים לרגע בשמן ושולפים לרגע (למניעת הדבקה) .ואז זורקים פנימה לטיגון עד להזהבה עמוקה

3. מטגנים בסיר שמן עמוק שחומם מראש ל180-190 מעלות בערך

4. מגישים עם קטשופ ומיונז