צרו קשר
עברית / ENGLISH
  • נעים מאד וגם טעים מאד
  • מה הופך אותנו לטובים יותר?
  • אז איך זה עובד?
  • איכות ללא פשרות
  • כשרים ומאושרים
  • קיימות
  • למה עוף בלי אנטיביוטיקה הוא טוב יותר?
  • 100% בבית
  • איך השניצל מוכן
  • מה בצלחת
  • ועכשיו בואו נדבר על הטעם

קבוצת עוף טוב הינה חברה חקלאית בבעלות משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות.
יצרנית מוצרי המזון, מעופות שגדלו ללא אנטיביוטיקה - המובילה בישראל.

בשנים האחרונות, אנחנו בעוף טוב מובילים מהלך של גידול עופות ללא אנטיביוטיקה
וללא תוספת הורמונים ושימוש ב-100% רכיבים טבעיים ברוב המוצרים.
המהלך הבריא הזה מתאפשר בשל היות המגדלים תחת הפיקוח שלנו כבר מהשלבים הראשונים של הגידול, איכות מזונם ואופן גידולם.

חטיבת הגידול החקלאי, חטיבת מזון טרי וחטיבת המוצרים.

חטיבת הגידול החקלאי אחראית על הפיקוח על גידול העופות וההודו ויש בה שירותי ליווי, פיקוח ווטרינרי ופיקוח צמוד על המגדלים.

חטיבת המזון הטרי וחטיבת המוצרים, הן חלק מהמפעלים המתקדמים בישראל,
המשלבים איכות, יצירתיות וחדשנות עם אופי משפחתי ומוצרים "ביתיים".

מה אפשר להכין מעוף? אינסוף מנות נפלאות וטעימות. החל משניצלים זהובים, דרך קציצות עסיסיות וכלה בעוף קריספי בתנור.
כשהעוף טעים, כל מה שנכין ממנו יהיה חגיגה והביקוש לעוף טרי ואיכותי של עוף טוב מוכיח זאת מעל לכל ספק - ישראלים אוהבים שניצלים, ישראלים אוהבים קציצות ובעיקר, ישראלים אוהבים עוף על שלל מתכוניו.
אין דבר טעים וטוב יותר מארוחה ביתית, חמה ומלאה באהבה עם המוצרים של עוף טוב.
אנו מחויבים להמשיך לפעול מתוך מחויבות לארוחות המשפחתיות שלכם ומתוך אהבה גדולה לעשייה שלנו.

המוצרים בכשרות בד"צ מהדרין - הרב רובין ומוצרים בכשרות אוירבאך מהדרין - בהשגחת הגר"ד אוירבאך.

כחברה מובילה במשק, בעוף טוב שמים דגש על פיתוח עסקי וכלכלי, תוך התחשבות בצרכי החברה ובערך הקיימות
(דאגה לצרכים עכשוויים מבלי לפגוע בדורות הבאים). לכן העופות שלנו גדלים ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים והם איכותיים יותר.
אנחנו פועלים באופן מערכתי ומתמשך, על מנת לשפר את ביצועינו הסביבתיים ולמזער את טביעת הרגל האקולוגית שלנו,
זאת על ידי שימוש באמצעים טכנולוגיים ואחרים. ככלל, אנו פועלים למזעור השפעותינו השליליות על הסביבה למינימום האפשרי.
בעוף טוב התחייבנו לסקירה תקופתית של מערכת הניהול לפי ת"י 14001 בחטיבות הרלוונטיות שלנו,
זאת כדי לוודא כי היא יעילה בהשגת המטרות שהצבנו לעצמנו וכי הן מיושמות בכל דרגי הארגון.
המחויבות לקהילה בה אנו חיים ופועלים, חשובה לנו מאוד, לכן אנחנו בעוף טוב עושים את מיטב המאמצים להגברת מעורבותנו
ולקידום יוזמות שונות, דוגמת יוזמות בתחום איכות הסביבה. אנו מאמינים כי שיתופי פעולה כאלו תורמים לחברה רבות,
תוך מתן ערך לעסקים ולקהילות אותם אנו משרתים.

המעבר לגידול עופות ללא אנטיביוטיקה וללא זרזי גדילה אנטיביוטיים, מקורו בחשש להתפתחות חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה בסביבת הגידול ואצל בני האדם. חשיפת יתר של בני האדם אליהם וחשש משאריות אנטיביוטיקה הנותרות בבשר.

אצלנו בעוף טוב מקפידים על:
100% פיקוח ישיר על המשקים
100% הכנה עצמית
100% אחריות ועמידה בתקנים המחמירים ביותר

שיטת הכנה ייחודית ואוהבת, ממש כמו בבית. שיטה המאפשרת טיגון השניצל עד 30 שניות, המשך הכנתו באפייה של מספר דקות והקפאה מידית של המוצר, כדי לשמור על איכות, טריות ועסיסיות וכמובן שמירה על הטעם המדהים והקריספי.

שניצלים>>
שניצלים ביתיים, דקים, בצורות שונות וציפויים מגוונים
ללא תוספת פוספטים
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ללא מונוסודיום גלוטמט
מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ומ-100% רכיבים טבעיים

פסטרמות ונקניקים>>
הכירו את סדרת הדלי כובשת העולם שלנו... נקניקים ופסטרמות בתיבולים מיוחדים שאין לאף כריך אחר. בסגנון ניו יורקי, פולני, רומני, איטלקי. מגרה וטעים כל כך.
בנוסף ניתן למצוא במעדניות ובמקררים את הפסטרמות והנקניקים הוותיקים והאהובים שלנו.
ללא תוספת מונוסדיום גלוטמט
ללא גלוטן
ללא צבעי מאכל מלאכותיים
ללא שומן טראנס

נקניקיות>>
ילדים אוהבים נקניקיות, אבל חשוב להגיש להם מוצר בעל ערכים תזונתיים ראויים, מחזה עוף משובח, מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים
ללא תוספת מונוסדיום גלוטמט
ללא גלוטן
ללא צבעי מאכל מלאכותיים
וללא שומן טראנס
עשיר בחלבון

נקניקים יבשים>>
קבנוסים מובחרים ונקניקים יבשים לנשנוש ושדרוג כל ארוחה.
מופחת שומן רווי
ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט
ללא שומן טראנס
ללא גלוטן, ללא צבעי מאכל מלאכותיים
ללא תוספת פוספטים

טרי ארוז>>
להנאתכם, נתחים מובחרים (כרעיים, שוקיים, חזה, עוף שלם) טריים, נקיים ומוכנים לשימוש.
את המארזים ניתן למצוא במעדניות של רשתות השיווק. עם תאריך תפוגה מדויק.
כך תוכלו להיות בטוחים, שהעוף שאתם לוקחים אתכם הביתה הוא הטוב ביותר.
מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים.
לבחירתכם גם מגוון מוצרי עוף טרי קפוא ארוז.

שוק מקצועי>>
עוף טוב, מעבר להיותה ספקית מוצרי עוף ביתיים, משווקת מזון גם לשוק המקצועי: צהרונים, בתי עסק, מסעדות, שניציליות ועוד.
הכל תחת שמירה על טריות, איכות וכל תווי התקן המקפידים והמחמירים ביותר.

מה אפשר להכין מעוף? אינסוף מנות נפלאות וטעימות. החל משניצלים זהובים, דרך קציצות עסיסיות וכלה בעוף קריספי בתנור.
כשהעוף טעים, כל מה שנכין ממנו יהיה חגיגה והביקוש לעוף טרי ואיכותי של עוף טוב מוכיח זאת מעל לכל ספק - ישראלים אוהבים שניצלים, ישראלים אוהבים קציצות ובעיקר, ישראלים אוהבים עוף על שלל מתכוניו.
אין דבר טעים וטוב יותר מארוחה ביתית, חמה ומלאה באהבה עם המוצרים של עוף טוב.
אנו מחויבים להמשיך לפעול מתוך מחויבות לארוחות המשפחתיות שלכם ומתוך אהבה גדולה לעשייה שלנו.