צרו קשר

סדרת שניצלים מ-100% רכיבים טבעיים

סדרת שניצלים מ-100% רכיבים טבעיים

השניצל כבר מזמן הוכתר כאחד המאכלים האהובים על ילדי ישראל, אך לאימהות העובדות של היום לא תמיד יש זמן להכין אותו בבית, כמו שהיו רוצות. בדיוק כאן חברת "עוף טוב" נכנסת לתמונה עם הפתרון המושלם לאימהות, שלא מוכנות להתפשר על איכות המזון של ילדיהן. 

במהלך חדשני ובפיתוח פורץ דרך ברמה בינלאומית, עוף טוב השיקה סדרת שניצלים איכותיים מנתח שלם ומ- 100% רכיבים טבעיים. מהלך זה הוא חלק ממגמת השבחת מוצרי המזון המתפתחת בתעשיית המזון העולמית ומתאפיינת במעבר ל-All natural ingredients - רכיבים טבעיים בלבד. הפיתוח החדש מצמצם את הפער בין המוצר המוכן למוצר הביתי ומציע ללקוחותינו סדרת שניצלים ביתיים, שיהיו קרובים ככל הניתן לשניצלים הביתיים של אמא.

 "שיטת השליטה הרציפה" של עוף טוב מבטיחה פיקוח הדוק על כל אחד משלבי הייצור של השניצלים החל מגידול העופות, דרך הכנת המוצר, הקפדה מקסימאלית על איכות ועמידה בתקנים המחמירים של ייצוא, תקן HACCP (באישור השירותים הווטרינריים ובאישור משרד החקלאות האמריקאי) וISO9001- (תקן המכון לבקרה ואיכות) וכלה בהפצה.

האיכות המשובחת של המוצר והפיקוח המוקפד והבלתי מתפשר על כל שלב בתהליך הכנתו, מבטיחים ללקוחותינו שניצל איכותי ומשובח מ- 100% רכיבים טבעיים.

 

אז איך אנחנו מייצרים את השניצלים שלנו?

  • טיגון קצר עד 30 שניות במטרה לגרום לספיגה מינימלית של השמן.
  • אפיה בטמפרטורה של 75 מעלות למספר דקות נוספות - משך הזמן הקצר של חימום המוצרים נועד לשמור על עסיסיותם ועל ערכם התזונתי.
  • הקפאה בשיטת IQF (הקפאה מהירה יחידנית - Individual Quick Freeze). זוהי טכנולוגיית הקפאה המבוססת על  הקפאה יחידנית של כל נתח בנפרד, על כל שטח פניו, לזמן קצר ולטמפרטורות נמוכות במיוחד (מינוס 35 מעלות).
  • תוך 45 דקות מגיע המוצר מטמפרטורה של 75 מעלות למינוס 18 מעלות.
  • ההקפאה המהירה שומרת על החלבון באיכות גבוהה ומסייעת בשימור הערכים התזונתיים של הבשר:
    •  מונעת היווצרות גבישי קרח גדולים בתאים
    • שומרת על שלמותם של התאים מבלי להיקרע
    • מונעת התפתחות של בקטריות
    • מאטה של תהליכים אנזימתיים המובילים לירידה באיכות הבשר

 

100% רכיבים טבעיים:

  • ללא E-Numbers
  • ללא צבעי מאכל
  • ללא חומרים משמרים
  • ללא תוספת פוספטים
  • ללא תוספת חומרים מייצבים
  • ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט

 

 

בנוסף לסימון התזונתי הרגיל, ניתן למצוא על האריזות סימון תזונתי – Daily Value  בדומה לתקן האמריקני של ה-FDA ולסימון התזונתי הנהוג בחלק ממדינות אירופה.

 

מאמר