צרו קשר

מפרום קולרבי - לסיר משפחתי

130 דקות
2_hats_green
בינוני
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון מפרום קולרבי - לסיר משפחתי: [items]
  • 10 קולרבי קטנים קלופים (מכל יחידה יוצא 3 יח' מפרום)
  • למילוי:
  • 500 גרם חזה עוף טחון או קצוץ
  • כוס אורז בסמטי שבושל 8 דק במים רותחים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • כף מלח
  • כפיות בהרט
  • בצל לבן קטן קצוץ דק
  • לרוטב:
  • עגבניות פרוסות
  • כוס ציר עוף מושחם
  • ליטר ציר עוף בהיר או מים
  • 10 שיני שום
  • כפות שמן זית
אופן ההכנה
  1. מבשלים את האורז הבסמטי 10 דקות במים רותחים כמו פסטה ומסננים.
  2. מערבבים את האורז עם חזה העוף ושאר מרכיבי המילוי.
  3. בוחרים קולרבי לא מאוד טריים, אנחנו רוצים שיהיו מעט גמישים ולא יישברו פורסים כל אחד ל- 3 פרוסות עבות ובכל פרוסה יוצרים חתך עד האמצע  שאפשר יהיה למלא כמו סנדביץ'.
  4. ממלאים את הכיסים שנוצרו במלית שהכנו.
  5. בסיר רחב ושטוח יחסית מסדרים את פרוסות העגבניות כך שיכסו את כל שטח הסיר. ומזרים מעל את שיני השום.
  6. מסדרים מעל הקולרובי הממולא בשכבה אחת וצפופה ויוצקים את הציר מעל.
  7. מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לאש קטנה לשעה וחצי.
  8. ניתן בסוף להשחים כ-5 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות ללא מכסה.
מפרום קולרבי - לסיר משפחתי
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון מפרום קולרבי - לסיר משפחתי: [items]
  • 10 קולרבי קטנים קלופים (מכל יחידה יוצא 3 יח' מפרום)
  • למילוי:
  • 500 גרם חזה עוף טחון או קצוץ
  • כוס אורז בסמטי שבושל 8 דק במים רותחים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • כף מלח
  • כפיות בהרט
  • בצל לבן קטן קצוץ דק
  • לרוטב:
  • עגבניות פרוסות
  • כוס ציר עוף מושחם
  • ליטר ציר עוף בהיר או מים
  • 10 שיני שום
  • כפות שמן זית