צרו קשר

שושני שמרים עם כתף בקר וקורנביף

150 דקות
2_hats_green
בינוני

כמות: 20-25 שושנים

מצרכים
רשימת מצרכים למתכון שושני שמרים עם כתף בקר וקורנביף: [items]
  • לבצק:
  • קילו קמח לבן
  • כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 2 כוסות מים פושרים
  • כפות סוכר
  • כף מלח
  • למלית:
  • חבילת כתף בקר דלי דק, חתוך לרצועות דקות
  • חבילת קורנביף קצוץ
  • בצל גדול קצוץ
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כוס ממרח עגבניות מיובשות או פסטו
  • לציפוי:
  • ביצה טרופה
אופן ההכנה

אופן ההכנה:

1. הבצק: מערבבים בקערה את הקמח עם השמרים והסוכר, יוצרים גומה, מניחים בתוכה את המלח, השמן והמים ולשים את הכל לבצק אחיד וגמיש, בערך 10 דקות. מניחים להתפחה של שעה בקערה מכוסה.

2. מכינים את המלית: מטגנים במחבת עם מעט שמן את הבצל עד להזהבה. מערבבים בקערה את שני סוגי הנקניקים עם הבצל המטוגן, הפלפל והמלח.

3. מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים על משטח מקומח כל חלק למלבן בעובי של 1 ס"מ.

4. מורחים את מלבני הבצק המרודדים בממרח העגבניות או הפסטו ומניחים על כל אחד מחצית מתערובת הנקניקים והבצל.

5. מגלגלים לרולדה מהודקת, חותכים לפרוסות בעובי של 4-5 ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה כאשר החיתוך מופנה כלפי מעלה, כמו שושנה. משטחים מעט עם כף היד.

6. מברישים בביצה טרופה ומניחים להתפחה שנייה של 30 דקות. מחממים בינתיים תנור ל-180 מעלות.

7. מכניסים לתנור החם ל- 25-30 דקות עד להזהבת המאפים

שושני שמרים עם כתף בקר וקורנביף
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון שושני שמרים עם כתף בקר וקורנביף: [items]
  • לבצק:
  • קילו קמח לבן
  • כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 2 כוסות מים פושרים
  • כפות סוכר
  • כף מלח
  • למלית:
  • חבילת כתף בקר דלי דק, חתוך לרצועות דקות
  • חבילת קורנביף קצוץ
  • בצל גדול קצוץ
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כוס ממרח עגבניות מיובשות או פסטו
  • לציפוי:
  • ביצה טרופה