צרו קשר

עוף פפיוט

חצי שעה
hat_green_1
קל

נתח חזה עוף מוכר, אהוב ויומיומי מתקבל אלגנטי, חגיגי ומפנק, בזכות קונץ קטן: תשומת לב אישית לכל סועד. בשיטה הזאת אפשר להכין לכל אחד בדיוק איך שהוא אוהב למשל להוסיף המון חריף, להוריד פטריות או לתבל במעט מלח.

מצרכים
רשימת מצרכים למתכון עוף פפיוט: [items]
  • 500 גרם חזה עוף משוטח
  • כפות יין לבן יבש
  • גבעולי תימין
  • פטריות פורצ׳יני מיובשות או עגבניות מיובשות
  • פרוסות לימון דקות
  • שן שום פרוסה ל-4
  • מלח ופלפל שחור
  • ניירות אפייה
אופן ההכנה

4 מנות

  1. מניחים את נתח חזה העוף על נייר אפייה, יוצקים יין, מסדרים מעל את חומרי התיבול וסוגרים למעטפה אטומה.
  2. מניחים במקרר עד להגשה
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  4. אופים את המעטפות 12 דקות עד שהעוף עשוי אבל עדיין רך ועסיסי
  5. מניחים מעטפה בכל צלחת הגשה ומזהירים את האורחים מפני האדים.
עוף פפיוט
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון עוף פפיוט: [items]
  • 500 גרם חזה עוף משוטח
  • כפות יין לבן יבש
  • גבעולי תימין
  • פטריות פורצ׳יני מיובשות או עגבניות מיובשות
  • פרוסות לימון דקות
  • שן שום פרוסה ל-4
  • מלח ופלפל שחור
  • ניירות אפייה