צרו קשר

משה בתיבה גרסת 2019

40 דקות
hat_green_1
קל

10-15 יחידות

איך אפשר שלא להיזכר בגעגוע במאכל הילדים הממכר משה בתיבה - מינימום עבודה ומקסימום הנאה לכל המשפחה. זה הזמן לשדרג את המאכל האהוב ולהתאים אותו לימינו עם אצבעוף במקום נקניקיות עטופות באותו בצק עלים זהוב ופריך.

מצרכים
רשימת מצרכים למתכון משה בתיבה גרסת 2019: [items]
  • 10-15 יחידות של אצבעוף מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
  • 1/2 כוס קטשופ
  • 1/2 כוס חרדל
  • חבילת בצק עלים, מופשרת לפחות 6 שעות במקרר
  • ביצה טרופה לציפוי
  • כפות שומשום לציפוי
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. פורסים את בצק העלים על משטח העבודה, חותכים אותו לאורכו לרצועות ברוחב של 1 ס"מ.
  3. מורחים בעזרת סכין על האצבעוף קטשופ או חרדל לסירוגין.
  4. מלפפים את בצק העלים סביב האצבעוף (ראה סרטון) ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה.
  5. מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל.
  6. אופים בתנור כ-25 דקות או עד לקבלת מאפים שחומים ופריכים.
משה בתיבה גרסת 2019
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון משה בתיבה גרסת 2019: [items]
  • 10-15 יחידות של אצבעוף מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
  • 1/2 כוס קטשופ
  • 1/2 כוס חרדל
  • חבילת בצק עלים, מופשרת לפחות 6 שעות במקרר
  • ביצה טרופה לציפוי
  • כפות שומשום לציפוי