צרו קשר

כרעיים צרובות עם ירקות

שעתיים
hat_green_1
קל

זה לוהט וזה מושלם- מתכון נהדר לכרעיים צרובות עם ירקות ברוטב פיקנטי

 

מתכון מאת: אינס שילת ינאי

בשיתוף וואלה

מצרכים
רשימת מצרכים למתכון כרעיים צרובות עם ירקות: [items]
  • 3 יחידות כרעיים עוף, מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
  • 4 כפות שמן קנולה
  • זוקיני פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • פלפל אדום חתוך לקוביות גדולות
  • פלפל חריף ירוק (אפשר גם פחות, אם רוצים להפחית את רמת החריפות - כדאי לחצות את הפלפלים החריפים לאורכם ולהוציא מהם את הגרעינים)
  • עגבניות חצויות (רצוי מזן תמר)
  • בצל סגול חתוך לרבעים
  • ראש שום שלמים
  • 1 כף פפריקה מתוקה (גדושה)
  • כפות סילאן
  • כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • ½1 כוסות מים
  • 5 כפות שמן
אופן ההכנה
  1. בסיר סוטאז' (שאפשר להכניס לתנור) מחממים את השמן וצורבים את הכרעיים משני הצדדים (קודם הצד עם העור ואז הופכים לצד השני).
  2. מניחים בין נתחי הכרעיים את הירקות ומטגנים כ- 5 דקות.
  3. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  4. מערבבים בקערה את הפפריקה, הסילאן, המלח, הפלפל, המים והשמן. מערבבים היטב, מוסיפים לסיר ומביאים לרתיחה.
  5. מסירים מהאש ומכניסים לתנור לשעה וחצי עד שעתיים.
כרעיים צרובות עם ירקות
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון כרעיים צרובות עם ירקות: [items]
  • 3 יחידות כרעיים עוף, מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
  • 4 כפות שמן קנולה
  • זוקיני פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • פלפל אדום חתוך לקוביות גדולות
  • פלפל חריף ירוק (אפשר גם פחות, אם רוצים להפחית את רמת החריפות - כדאי לחצות את הפלפלים החריפים לאורכם ולהוציא מהם את הגרעינים)
  • עגבניות חצויות (רצוי מזן תמר)
  • בצל סגול חתוך לרבעים
  • ראש שום שלמים
  • 1 כף פפריקה מתוקה (גדושה)
  • כפות סילאן
  • כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • ½1 כוסות מים
  • 5 כפות שמן