צרו קשר

צ'ונגו סצ'ואן ב-10 דקות הכנה

10 דקות
hat_green_1
קל

מתכון מאת: אבי ביטון

בשיתוף וואלה

רצועות צ'ונגו בציפוי שומשום, עטופות ברוטב סויה מתקתק עם מעט לימון שום וגי'נג'ר.

מצרכים
רשימת מצרכים למתכון צ'ונגו סצ'ואן ב-10 דקות הכנה: [items]
  • חבילת צ'ונגו - רצועות שניצל בציפוי שומשום
  • כפות רוטב סויה
  • כף סוכר חום
  • שיני שום
  • 1/2 צרור בצל ירוק קצוץ
  • פלפל חריף אדום פרוס- לפי הטעם
  • לסיום המנה:
  • 1/2 לימון סחוט
  • 1/2 צרור בצל ירוק חתוך למקלות בגודל 4 ס"מ
  • 1/4 צרור כוסברה קצוצה
  • להגשה:
  • אורז לבן מוכן
אופן ההכנה
  1. מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב: סויה, סילאן, סוכר, שום, ג'ינג'ר, בצל ירוק קצוץ, פלפל חריף וכוס מים.
  2. מחממים מחבת על אש גבוהה ומניחים את רצועות הצ'ונגו.
  3. יוצקים את הרוטב לתוך המחבת, נותנים לו להצטמצם מעט ולעטוף את רצועות הצ'ונגו היטב.
  4. סוחטים פנימה חצי לימון, מוסיפים את שאל הבצל הירוק והכוסברה, מערבבים מעט ומכבים את האש.
  5. מגישים עם אורז לבן.
צ'ונגו סצ'ואן ב-10 דקות הכנה
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון צ'ונגו סצ'ואן ב-10 דקות הכנה: [items]
  • חבילת צ'ונגו - רצועות שניצל בציפוי שומשום
  • כפות רוטב סויה
  • כף סוכר חום
  • שיני שום
  • 1/2 צרור בצל ירוק קצוץ
  • פלפל חריף אדום פרוס- לפי הטעם
  • לסיום המנה:
  • 1/2 לימון סחוט
  • 1/2 צרור בצל ירוק חתוך למקלות בגודל 4 ס"מ
  • 1/4 צרור כוסברה קצוצה
  • להגשה:
  • אורז לבן מוכן