צרו קשר

פוטטו-סקינס ממולאים בנקניק DELI פפרוני פיקנטי

95 דקות
2_hats_green
בינוני
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון פוטטו-סקינס ממולאים בנקניק DELI פפרוני פיקנטי: [items]
  • בשוק:
  • 12 תפוחי אדמה בינוניים, חלקים ונקיים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 ק"ג מלח גס
  • למילוי:
  • בצל
  • כפות שמן זית
  • כפות מיונז
  • 200 DELI פפרוני של עוף טוב
  • מלח ים
  • פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה

8 מנות

במטבח:
רוחצים את תפוחי האדמה היטב ומייבשים. מעבירים אותם לקערה עמוקה על קליפותיהם, יוצקים עליהם רבע כוס שמן ומנערים כך שיתכסו היטב. 
שופכים את המלח בשוליה של תבנית אפייה רחבה ומפנים אותו, כך שרוב התבנית תישאר נקייה והמלח ייערם מסביב. מניחים את תפוחי האדמה על גבי התבנית זה ליד זה, בלי שייגעו במלח הגס ומעבירים לתנור שחומם מראש ל–250 מעלות. אופים את תפוחי האדמה כשעה, רק עד שיתרככו מעט ועורם יזהיב. 
מוציאים את התבנית מן התנור ומשאירים אותו דולק. נפטרים מהמלח ומניחים לתפוחי האדמה להצטנן מעט, עד שניתן יהיה לטפל בהם בעזרת הידיים. חוצים את תפוחי האדמה לאורכם ובעזרת כפית מרוקנים את חלקם הפנימי והרך, כך שנותרת שכבה בעובי כחצי ס"מ הצמודה לקליפה. את החלק הפנימי מעבירים לקערה נפרדת. 
מטפטפים כמה טיפות שמן לחלקה הפנימי של כל קליפה ומשפשפים אותה בעזרת האצבעות כך שתתכסה. מניחים את החצאים כשקליפתם פונה כלפי מטה על גבי התבנית ומחזירים לתנור לעשר דקות נוספות עד שגם החלק הפנימי יזהיב מעט. 
בינתיים מכינים את המילוי: פורסים דק את הבצלים, מפרידים לטבעות ומטגנים במחבת רחבה עד להזהבה. מסירים מן האש ומערבבים עם חלקם הפנימי של תפוחי האדמה והמיונז. מתבלים במלח ובפלפל. 
חותכים את פרוסות ה-DELI פפרוני לרצועות ברוחב 4-3 מ"מ ומניחים בצד.  מוציאים את הקליפות מן התנור ומניחים כף ממילוי תפוחי האדמה והבצל וחופן רצועות ה-DELI פפרוני מעל בתוך כל אחת מהן. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות עד שהמילוי נצרב ומבעבע. מגישים חם עם כוס בירה קרה.

אנרגיה (קלוריות) 620
חלבון גר׳- 14
פחמימות גר׳-47
שומן  גר׳-40
שומן רווי גר׳-8
סיבים גר׳-7
כולסטרול גר׳-32

 


 

פוטטו-סקינס ממולאים בנקניק DELI פפרוני פיקנטי
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון פוטטו-סקינס ממולאים בנקניק DELI פפרוני פיקנטי: [items]
  • בשוק:
  • 12 תפוחי אדמה בינוניים, חלקים ונקיים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 ק"ג מלח גס
  • למילוי:
  • בצל
  • כפות שמן זית
  • כפות מיונז
  • 200 DELI פפרוני של עוף טוב
  • מלח ים
  • פלפל שחור גרוס