צרו קשר

שניצל פלאפל אפוי

חצי שעה
hat_green_1
קל
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון שניצל פלאפל אפוי: [items]
  • בשוק:
  • לציפוי:
  • כוס גרגירי חומוס שהושרו במים למשך כ-12 שעות
  • 12 גבעולי פטרוזיליה
  • 12 גבעולי כוסברה
  • שיני שום
  • כפית כמון
  • כוסות פירורי לחם
  • מלח ים
  • פלפל שחור
  • כוס קמח לבן
  • ביצים טרופות
  • ק"ג חזה עוף פרוס לשניצל מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה של עוף טוב
  • 1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה

4-6 מנות

במטבח:
מעבירים את גרגירי החומוס, הפטרוזיליה, הכוסברה, השום והכמון לקערת מעבד המזון וקוצצים היטב בעזרת להב פלדה. מוסיפים אל התערובת את פירורי הלחם וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת פירורית ואוורירית.
מעבירים את הפרורים לקערה רחבה ומניחים בשתי קערות נוספות את הקמח והביצים. 
מסדרים נייר אפייה על גבי תבנית רחבה ויוצקים מעל מחצית משמן הזית. טובלים כל פרוסת חזה עוף בקמח ומנערים מעט על מנת להפטר מעודפים. טובלים בביצה הטרופה ואחר כך מעבירים לפירורי הפלאפל ומצפים היטב. מניחים על גבי נייר האפייה וחוזרים על התהליך עם יתר העוף. יוצקים מעל את יתר שמן הזית ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד להזהבה. מגישים חם עם סלט קצוץ וטחינה טובה.

אנרגיה (קלוריות) 879
חלבון גר׳- 55
פחמימות גר׳-56
שומן  גר׳-45
שומן רווי גר׳-9
סיבים גר׳-6
כולסטרול גר׳-24

 

 

שניצל פלאפל אפוי
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון שניצל פלאפל אפוי: [items]
  • בשוק:
  • לציפוי:
  • כוס גרגירי חומוס שהושרו במים למשך כ-12 שעות
  • 12 גבעולי פטרוזיליה
  • 12 גבעולי כוסברה
  • שיני שום
  • כפית כמון
  • כוסות פירורי לחם
  • מלח ים
  • פלפל שחור
  • כוס קמח לבן
  • ביצים טרופות
  • ק"ג חזה עוף פרוס לשניצל מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה של עוף טוב
  • 1/2 כוס שמן זית