צרו קשר

סלט פאתוש וקורנביף

25 דקות
hat_green_1
קל
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון סלט פאתוש וקורנביף: [items]
  • בשוק:
  • צרורות עלים ירוקים שבעונה:
  • רוקט, תרד, פטרוזיליה, גרגיר-נחלים או אחרים
  • עגבניות
  • בצל סגול
  • גזר
  • צנוניות
  • פרוסות קורנביף של עוף טוב
  • פיתה
  • כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח ים
  • פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה

2-3 מנות

במטבח:
שוטפים היטב את העלים הירוקים, מייבשים, חותכים לחתיכות גדולות ומעבירים לקערה. חותכים כל עגבניה לרבעים ואחר-כך פורסים כל רבע לפרוסות. חוזרים על הפעולה גם עם הבצל. חותכים את הצנוניות לפלחים ואת הגזר לפרוסות ומוסיפים אל הקערה יחד עם יתר הירקות.
מחממים מחבת על להבה גבוהה ומניחים עליה את פרוסות הקורנביף ללא שמן. מניחים לפרוסות להזהיב מצדן האחד ולהגיר מן השומן שבהן והופכים אל הצד השני. כשהפרוסות צרובות היטב מוציאים אותן מן המחבת ומניחים בצד.
קורעים את הפיתה לפיסות אל המחבת הלוהטת ומניחים להן להיצרב היטב בשומן שבמחבת.
מעבירים את הפיתות והקורנביף אל הסלט, מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל ומגישים מיד.

אנרגיה (קלוריות) 293
חלבון גר׳- 18
פחמימות גר׳-35
שומן  גר׳-10
שומן רווי גר׳-2
סיבים גר׳-5.7
כולסטרול גר׳-35
 

סלט פאתוש וקורנביף
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון סלט פאתוש וקורנביף: [items]
  • בשוק:
  • צרורות עלים ירוקים שבעונה:
  • רוקט, תרד, פטרוזיליה, גרגיר-נחלים או אחרים
  • עגבניות
  • בצל סגול
  • גזר
  • צנוניות
  • פרוסות קורנביף של עוף טוב
  • פיתה
  • כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח ים
  • פלפל שחור גרוס