צרו קשר

סושי לאפה אבוקדו ופסטרמה DELI אמריקה סטייל

25 דקות
hat_green_1
קל
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון סושי לאפה אבוקדו ופסטרמה DELI אמריקה סטייל: [items]
  • בשוק:
  • לאפה
  • אבוקדו
  • כ-5 פרוסות פסטרמה DELI אמריקה סטייל של עוף טוב
  • 4-5 גבעולי בצל ירוק
  • פלפל אדום
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח ים
  • פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה

2 מנות

במטבח:
מניחים את הלאפה פרוסה על משטח העבודה. חוצים את האבוקדו ומועכים את תוכנו על גבי הלאפה בעזרת מזלג. מתבלים במעט לימון, מלח ופלפל. 
מסדרים מעל את פרוסות הפסטרמה בשכבה אחידה. מניחים את גבעולי הבצל הירוק במרחק שליש מן הקצה. חותכים את הפלפל לרצועות ומוסיפים גם אותו. מתבלים בעוד מלח ופלפל.
מגלגלים את הלאפה במהודק ועוטפים בניילון נצמד. ממתינים כרבע שעה, מסירים את הניילון ופורסים לרצועות ברוחב 3-2 ס"מ. מגישים ככריכים לשולחן עם מעט סלסה חריפה או טבסקו.  

אנרגיה (קלוריות) 578
חלבון גר׳- 18
פחמימות גר׳-55
שומן  גר׳-28
שומן רווי גר׳-4.5
סיבים גר׳-14.5
כולסטרול גר׳-22.5

סושי לאפה אבוקדו ופסטרמה DELI אמריקה סטייל
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון סושי לאפה אבוקדו ופסטרמה DELI אמריקה סטייל: [items]
  • בשוק:
  • לאפה
  • אבוקדו
  • כ-5 פרוסות פסטרמה DELI אמריקה סטייל של עוף טוב
  • 4-5 גבעולי בצל ירוק
  • פלפל אדום
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח ים
  • פלפל שחור גרוס