צרו קשר

רצועות עוף אפויות בקרם קוקוס, ג'ינג'ר ושומשום

35 דקות
hat_green_1
קל
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון רצועות עוף אפויות בקרם קוקוס, ג'ינג'ר ושומשום: [items]
  • בשוק:
  • ק"ג חזה מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה של עוף- טוב, נקי משומן וגידים
  • כפות גדושות קוקוס בכבישה קרה או קרם קוקוס
  • כף שורש ג'ינג'ר טרי, מגורד
  • כפות שמן שומשום
  • כפות פלפל שושקה או צ'ילי מתוק גרוס
  • 1/2 כוס שומשום
אופן ההכנה

6 מנות

במטבח:
פורסים את חזה העוף לרצועות בעובי ½1 ס"מ ומעבירים לקערה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים יחד היטב בעזרת הידיים עד שהרצועות מתכסות היטב והקוקוס נמס. 
מסדרים את הפרוסות על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך כ-15 דקות, עד שהרצועות נצרבות מעט והשומשום מזהיב. מגישים חם עם ברוקולי מאודה.
 

אנרגיה (קלוריות) 335
חלבון גר׳- 49
פחמימות גר׳-1.2
שומן  גר׳-14
שומן רווי גר׳-4
סיבים גר׳-1.7
כולסטרול גר׳-116

 

 

רצועות עוף אפויות בקרם קוקוס, ג'ינג'ר ושומשום
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון רצועות עוף אפויות בקרם קוקוס, ג'ינג'ר ושומשום: [items]
  • בשוק:
  • ק"ג חזה מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה של עוף- טוב, נקי משומן וגידים
  • כפות גדושות קוקוס בכבישה קרה או קרם קוקוס
  • כף שורש ג'ינג'ר טרי, מגורד
  • כפות שמן שומשום
  • כפות פלפל שושקה או צ'ילי מתוק גרוס
  • 1/2 כוס שומשום