צרו קשר

תבשיל שוקי עוף עם עדשים ומנגולד

שעה
hat_green_1
קל
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון תבשיל שוקי עוף עם עדשים ומנגולד: [items]
  • 12 שוקי עוף
  • 1/2 1 ליטר ציר עוף או מים
  • כפית כורכום
  • כף פפריקה
  • 1/2 כף כמון
  • שיני שום קלופות
  • בצלים פרוסים דק
  • 1/4 כוס שמן זית
  • כפיות מלח
  • כוס עדשים שחורות שטופות
  • חופנים גדולים של מנגולד חתוך גס
אופן ההכנה

 6 מנות (2 לסועד)

ציוד נדרש:

קרש חיתוך, קערת ערבוב, סכין.

סיר רחב – סוטאז'

 

בסיר רחב מאדים את הבצל עד שהוא מזהיב לחלוטין

מתבלים בפפריקה כמון וכורכום

מוסיפים את שיני השום, ושוקי העוף.

מכסים בציר עוף, לאחר רתיחה מנמיכים את האש ומכסים את הסיר ומבשלים חצי שעה.

לאחר חצי שעה מפזרים את העדשים

בודקים שנשארו עוד נוזלים, במידה ולא להוסיף לחצי מגובה העוף

מכסים את הסיר ומבשלים 15 דק'

לאחר מכן מוסיפים את המנגולד וממשיכים לבשל עוד כ5 דק'

ניתן לסחוט מעל הסיר לימון לפני ההגשה

 

בשיתוף וואלה

צילום נמרוד סונדרס

תבשיל שוקי עוף עם עדשים ומנגולד
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון תבשיל שוקי עוף עם עדשים ומנגולד: [items]
  • 12 שוקי עוף
  • 1/2 1 ליטר ציר עוף או מים
  • כפית כורכום
  • כף פפריקה
  • 1/2 כף כמון
  • שיני שום קלופות
  • בצלים פרוסים דק
  • 1/4 כוס שמן זית
  • כפיות מלח
  • כוס עדשים שחורות שטופות
  • חופנים גדולים של מנגולד חתוך גס