אוזני המן אמריקה סטייל (בצק פיצה)
מצרכים
- רכיבים למילוי :
- 1/2 חבילת פסטרמה אמריקן סטייל מסדרת DELI של עוף טוב
- 1 בצל קצוץ
- 1 תפוח אדמה חתוך דק לגפרורים או מגורד בפומפייה
- כף גדושה של רוטב ברביקיו
- 1/2 פלפל חריף קצוץ
- כפית שום כתוש
- קורט תבלין קייג'ון
- שמן זית לזילוף לאחר האפייה
- רכיבים לבצק פיצה :
- 1 ק"ג קמח
- 6 גרם שמרים יבשים
- 30 גרם מלח
- 20 גרם סוכר
- 20 מ"ל שמן זית
- 600 מ"ל מים
אופן ההכנה
כ-16 יחידות
בצק פיצה: ללוש במיקסר עם וו לישה במהירות איטית את הרכיבים כ 4 דק' ולאחר מכן להעלות למהירות בינונית למשך כ 6 דק.
לתת לבצק לנוח כשעה עד רידודו.
למילוי : לטגן במחבט את תפוח האדמה עם הבצל עד להשחמה, להוסיף מלח פלפל ולהניח בצד.
במחבט נוספת לטגן את הפסטרמה עם פלפל חריף, שום כתוש, מלח, פלפל ותבלין הקייג'ון
לרדד את הבצק לעלה דק ולקרוץ עיגולים בקוטר של 15 ס"מ
להניח על כל עיגול מעט מתערובת תפוחי האדמה ומעל להניח את תערובת הפסטרמה ולסגור את הבצק בשלוש נקודות לצורת אוזן המן
לאפות כעשר דקות בטמפרטורה של 200 מעלות
לאחר האפייה לזלף מעל שמן זית על אוזני ההמן

מצרכים
- רכיבים למילוי :
- 1/2 חבילת פסטרמה אמריקן סטייל מסדרת DELI של עוף טוב
- 1 בצל קצוץ
- 1 תפוח אדמה חתוך דק לגפרורים או מגורד בפומפייה
- כף גדושה של רוטב ברביקיו
- 1/2 פלפל חריף קצוץ
- כפית שום כתוש
- קורט תבלין קייג'ון
- שמן זית לזילוף לאחר האפייה
- רכיבים לבצק פיצה :
- 1 ק"ג קמח
- 6 גרם שמרים יבשים
- 30 גרם מלח
- 20 גרם סוכר
- 20 מ"ל שמן זית
- 600 מ"ל מים