אוזני המן deli קורנביף (בצק פריך)
מצרכים
- רכיבים למילוי :
- 1/2 חבילת קורנביף, מסדרת הDELI של עוף טוב, חתוך לקוביות
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
- 1/2 פלפל צהוב חתוך לקוביות
- 1 בצל קצוץ
- 1/2 בטטה בינונית חתוכה לקוביות
- חופן אגוזי מלך קצוצים
- טימין
- מלח פלפל
- מעט אגוז מוסקט
- חרדל (לזילוף אחרי האפייה)
- רכיבים לבצק הפריך:
- 100 גרם מרגרינה בטעם חמאה
- 200 גרם קמח
- חצי כפית מלח
- 2 חלמונים
- 5 כפות מים
אופן ההכנה
כ-20 יחידות
בצק פריך:
ללוש במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, קמח ומלח. להוסיף את החלמונים והמים ולערבל עד שמתקבל מרקם הבצק.
למילוי :
להקפיץ במחבט את הירקות עד לדרגת שחימות קלה ו להוסיף את הקורנביף, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ולבסוף את אגוזי המלך. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה ולצננה.
לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים לגודל הרצוי (מומלץ בגודל של 6-7 ס"מ)
להניח במרכז כל עיגול מעט מהמילוי ולסגור את הבצק בשלוש נקודות לצורת אוזן המן
לאפות כ10 דק' בטמפרטורה של 180 מעלות
לאחר האפייה לזלף מעט חרדל על אוזני ההמן

מצרכים
- רכיבים למילוי :
- 1/2 חבילת קורנביף, מסדרת הDELI של עוף טוב, חתוך לקוביות
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
- 1/2 פלפל צהוב חתוך לקוביות
- 1 בצל קצוץ
- 1/2 בטטה בינונית חתוכה לקוביות
- חופן אגוזי מלך קצוצים
- טימין
- מלח פלפל
- מעט אגוז מוסקט
- חרדל (לזילוף אחרי האפייה)
- רכיבים לבצק הפריך:
- 100 גרם מרגרינה בטעם חמאה
- 200 גרם קמח
- חצי כפית מלח
- 2 חלמונים
- 5 כפות מים