צרו קשר

טאקו עוף וירקות על הפלאנצ'ה

40 דקות
hat_green_1
קל
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון טאקו עוף וירקות על הפלאנצ'ה: [items]
  • לטאקו:
  • כף שמן
  • טורטיות
  • לעוף:
  • חצי קילו חזה עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, חתוך לאצבעות
  • כפות שמן
  • כפית כמון
  • כפית פפריקה מעושנת
  • לתוספות:
  • עגבניות תמר חצויות
  • פלפלים חתוכים לרבעים
  • בצל סגול חתוך לשישיות
  • פלפל צ'ילי אדום
  • קורט כמון
  • אבוקדו קלוף וחתוך לרצועות
  • בצל ירוק קצוץ
  • כפות עלי כוסברה קצוצים
  • מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה

4 מנות

מערבבים את אצבעות חזה העוף עם שמן ותבלינים ומניחים למשך חצי שעה.

בינתיים מכינים את הטאקו: מחממים תנור ל-200 מעלות.

מברישים את הטורטיות בשמן (אפשר לתבל אותו בכמון ופפריקה) ומניחים אותן בין חריצי הרשת כדי שיעברו קלייה כשהן מקופלות לחצי. קולים 5 דקות עד להזהבה ופריכות. מצננים.

צולים את הירקות והעוף: מחממים את הפלנצ'ה וצולים עליה את העגבניות, הפלפלים, הבצל והצ'ילי 2-3 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל. כשהם חרוכים מורידים לקרש חיתוך וצולים את נתחי העוף, כ-3 דקות מכל צד עד שהעוף מוכן. מתבלים במלח ופלפל.

מגישים: ממלאים את הטאקו בנתחי עוף, ירקות צלויים, פרוסות אבוקדו וחסה. מפזרים בצל ירוק וכוסברה ומגישים לצד פלחי ליים.

 

בשיתוף וואלה

צילום אפיק גבאי

טאקו עוף וירקות על הפלאנצ'ה
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון טאקו עוף וירקות על הפלאנצ'ה: [items]
  • לטאקו:
  • כף שמן
  • טורטיות
  • לעוף:
  • חצי קילו חזה עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, חתוך לאצבעות
  • כפות שמן
  • כפית כמון
  • כפית פפריקה מעושנת
  • לתוספות:
  • עגבניות תמר חצויות
  • פלפלים חתוכים לרבעים
  • בצל סגול חתוך לשישיות
  • פלפל צ'ילי אדום
  • קורט כמון
  • אבוקדו קלוף וחתוך לרצועות
  • בצל ירוק קצוץ
  • כפות עלי כוסברה קצוצים
  • מלח ופלפל שחור