צרו קשר

טוסט קורנביף

חצי שעה
hat_green_1
קל

כשרוצים להתפנק עם משהו טעים אבל אין כוח לטרוח במטבח - הפתרון המתבקש הוא טוסט. ואנחנו אומרים: למה להסתפק בטוסט הסטנדרטי (לחם-קטשופ-גבינה-לחם), אם אפשר לתת בראש עם כריך חם של נקניק ומיונז פלפלים?

מצרכים
רשימת מצרכים למתכון טוסט קורנביף: [items]
  • פרוסות לחם כהה שאוהבים
  • כפות שמן זית
  • חבילה קורנביף (180 גרם)
  • עגבנייה, פרוסה
  • למיונז פלפלים מעושן:
  • כפות מיונז איכותי
  • 1-2 פלפלים קלויים (ניתן לקלות בעצמכם או לקנות)
  • כפית פפריקה מעושנת
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה

2 מנות

למיונז: מעבירים את המיונז לכוס גבוהה. מוסיפים את הפלפלים הקלויים והפפריקה וטוחנים בעזרת בלנדר מוט לממרח חלק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

לכריך: משמנים את  הלחם משני הצדדים וקולים במחבת פסים מעל להבה בינונית 2-3 דקות מכל צד, עד שהלחם נהיה טוסט.

מרכיבים שני כריכים גבוהים ויפים עם פרוסות קורנביף, המיונז המעושן ופרוסות העגבנייה.

אם רוצים, מחממים את הכריכים 5-6 דקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.

מגישים מיד עם עוד רטבים שאוהבים, עלי חסה ומלפפון חמוץ.

טיפ: לקליית הפלפלים בעצמכם, חוצים 2 פלפלים אדומים לאורך, מסירים את הליבה, מניחים על תבנית עם נייר אפייה, מזלפים מעל שמן זית וצולים בתנור שחומם ל-190 מעלות 25 דקות עד שהקליפה משחירה ובשר הפלפל מתרכך. נותנים לפלפל להתקרר, וקולפים.

 

בשיתוף מאקו

טוסט קורנביף
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון טוסט קורנביף: [items]
  • פרוסות לחם כהה שאוהבים
  • כפות שמן זית
  • חבילה קורנביף (180 גרם)
  • עגבנייה, פרוסה
  • למיונז פלפלים מעושן:
  • כפות מיונז איכותי
  • 1-2 פלפלים קלויים (ניתן לקלות בעצמכם או לקנות)
  • כפית פפריקה מעושנת
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס