צרו קשר

פריטטה גבוהה ויפה עם סלמי, בצל ופלפלים

חצי שעה
hat_green_1
קל

אם היינו אומרים לכם שיש לנו בדיוק את ארוחת הערב שאתם מחפשים לאמצע השבוע, כשכבר ממש אין לכם כוח - הייתם מבקשים מתכון? ברור שכן. אז הנה: פריטטת סלמי מהממת בלי זמן המתנה מייגע או יותר מדי הכנות

מצרכים
רשימת מצרכים למתכון פריטטה גבוהה ויפה עם סלמי, בצל ופלפלים: [items]
  • 2-3 כפות שמן זית
  • בצל סגול בינוני, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • פלפל אדום קטן, מנוקה מזרעים וחתוך לקוביות
  • חבילה סלמי, חתוך לרצועות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • ביצים גודל M
אופן ההכנה

3 מנות

מחממים את שמן הזית במחבת נון סטיק קטנה שניתן להכניס לתנור.

מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב מעל להבה בינונית גבוהה כ-2 דקות עד שהוא מתרכך מעט ונעשה שקוף.

מוסיפים את קוביות הפלפל ומקפיצים 2 דקות נוספות עד שהן מתחילות להתרכך. מוסיפים נקניק סלמי, מערבבים בעדינות ומתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים.

טורפים את הביצים עם מעט מלח ומוסיפים למחבת.

מערבבים מעט את תכולת המחבת כך שהביצים יגיעו לכל פינה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-4-5 דקות עד שהביצים מבושלות כמעט לחלוטין.

מעבירים את המחבת לתנור חם (180 מעלות) ואופים 3-4 דקות נוספות עד שהביצים מבושלות לחלוטין.

מוציאים (בזהירות! הידית חמה), הופכים את הפריטטה לצלחת הגשה ופורסים למנות. מגישים עם סלט קצוץ, לחם וממרחים שאוהבים.

* רוצים שהפריטטה תיראה כמו בתמונה? סדרו את התוספות בשכבות. 

 

בשיתוף מאקו

פריטטה גבוהה ויפה עם סלמי, בצל ופלפלים
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון פריטטה גבוהה ויפה עם סלמי, בצל ופלפלים: [items]
  • 2-3 כפות שמן זית
  • בצל סגול בינוני, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • פלפל אדום קטן, מנוקה מזרעים וחתוך לקוביות
  • חבילה סלמי, חתוך לרצועות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • ביצים גודל M