מרק חרירה של סבתא ג'ולייט
מצרכים
- 250 גרם עדשים ירוקות
- 1 בצל לבן
- 1 סלרי
- 1 כוסברה
- 2 שוקי עוף
- פלפל אנגלי לפי הטעם
- עלי דפנה לפי הטעם
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם
- 2 פלפל שאטה
- 4 עגבניות
- חצי צרור נענע
- כורכום לפי הטעם
- פפריקה בשמן לפי הטעם
- 3 לימונים
- 125 גרם ספגטי
- רשימת ציוד:
- 1 פומפייה
- 1 סיר
- 1 קערת הגשה
- 1 קרש חיתוך
- 1 סכין
אופן ההכנה
בשיתוף רשת
משחקי השף
מתכון של אורן אסידו
אופן הכנה וצלחות:
4 מנות
- בסיר מטגנים את שוקי העוף עד השחמה ומניחים בצד.
- באותו הסיר מטגנים בצל חתוך לקוביות וסלרי עד שהופכים להיות שקופים.
- מוסיפים את התבלינים, העדשים והספגטי, מכסים את הכל במים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את העוף ומתקנים תיבול בהתאם.
- מבשלים עד שהעדשים מתרככות.
- כאשר המרק מוכן, סוחטים את הלימון ומערבבים.
- בכלי נפרד, מגרדים את העגבניות ומערבבים יחד עם נענע קצוצה.
- להגשה: בקערה מוזגים מרק ומוסיפים במרכז כף של העגבניות המגורדות.

מצרכים
- 250 גרם עדשים ירוקות
- 1 בצל לבן
- 1 סלרי
- 1 כוסברה
- 2 שוקי עוף
- פלפל אנגלי לפי הטעם
- עלי דפנה לפי הטעם
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם
- 2 פלפל שאטה
- 4 עגבניות
- חצי צרור נענע
- כורכום לפי הטעם
- פפריקה בשמן לפי הטעם
- 3 לימונים
- 125 גרם ספגטי
- רשימת ציוד:
- 1 פומפייה
- 1 סיר
- 1 קערת הגשה
- 1 קרש חיתוך
- 1 סכין