צרו קשר

בלוטין אלטו שוקרוט

שעה
2_hats_green
בינוני
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון בלוטין אלטו שוקרוט: [items]
  • שוקרוט:
  • כרוב
  • כפות חומץ
  • כפות סוכר
  • מלח לפי הטעם
  • 100 גרם שומן אווז מעושן
  • בלוטין:
  • עור מעוף שלם אחד
  • 200 גרם פרגיות טחונות
  • 100 גרם לבבות
  • 50 גרם טחול
אופן ההכנה

בשיתוף רשת 

משחקי השף

בהשראת המתכון של דן הולנדר

 

אופן הכנה וצלחות:  

2 מנות

  1. קוצצים כרוב ומטגנים אותו בשומן אווז, מוסיפים חומץ, סוכר ומלח ומבשלים על אש נמוכה במשך 20-30 דקות.
  2. לבלוטין – משטחים את העור ומניחים על ניילון נצמד
  3. מקפיצים במחבת חמה לבבות וטחול לכ2-3 דק ומניחים בצד.
  4. את תערובת הפרגית מתבלים במלח ומניחים מעל העור עוף.
  5. מוסיפים מהלבבות והטחול ומגלגלים בניילון נצמד ונותנים לנוח 20 דקות במקרר.
  6. מוציאים מהמקרר ומטגנים טוב טוב מכל הצדדים, ממליחים ביציאה מהשמן.
  7. צלחות:  בצלחת מניחים מעט מהשוקרוט ומעל את הבולטין ובתאבון.
בלוטין אלטו שוקרוט
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון בלוטין אלטו שוקרוט: [items]
  • שוקרוט:
  • כרוב
  • כפות חומץ
  • כפות סוכר
  • מלח לפי הטעם
  • 100 גרם שומן אווז מעושן
  • בלוטין:
  • עור מעוף שלם אחד
  • 200 גרם פרגיות טחונות
  • 100 גרם לבבות
  • 50 גרם טחול