צרו קשר

המבורגר עם צ'יפס דק

שעה
hat_green_1
קל
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון המבורגר עם צ'יפס דק: [items]
  • תפוח אדמה אדום
  • 400 גרם חזה עוף
  • 400 גרם פרגית
  • 5 גרם סודה לשתייה
  • 20 גרם בצל ירוק
  • 20 גרם פטרוזיליה
  • 10 גרם מלח
  • 20 גרם קמח לבן
  • קטשופ
  • מיונז
  • שמן קנולה
  • לחמניות המבורגר
  • רשימת ציוד:
  • סירים
  • מחבת פסים
  • קרש חיתוך
  • סכין
  • מדולינה
  • קערות ערבוב
  • תנור
  • כיריים
  • מטחנת בשר
אופן ההכנה

בשיתוף רשת

 משחקי השף

מתכון של רועי הלוי

 

אופן הכנה וצלחות:  

6 מנות

  1. מחממים תנור ל-250 מעלות.
  2. טוחנים את חזה העוף ואת הפרגית.
  3. קוצצים פטרוזיליה דק דק ומוסיפים לתערובת.
  4. מוסיפים את הסודה לשתייה, מערבבים את הכל ביחד ומניחים בתוך רינג.
  5. מחממים מעט שמן על מחבת פסים וצורבים את ההמבורגר.
  6. מכניסים את ההמבורגר לתנור ל-3 דקות אפיה.
  7. לאחר שהוא צרוב משני הצדדים- מניחים על נייר אפייה.
  8. מקלפים תפו"א וחותכים לפרוסות דקות במנדולינה.
  9. מקמחים מעט את תפוחי האדמה בתערובת של הקמח עם מעט מלח ומטגנים בשמן עמוק רותח. (165 מעלות).
  10. לוקחים לחמניית המבורגר ושמים על מחבת פסים- מחממים מעט (בלי שמן).
  11. מניחים את ההמבורגר על הלחמניה.

מגישים את הצי'פס בשקית ליד ההמבורגר עם קטשופ ומיונז בצד.

המבורגר עם צ'יפס דק
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון המבורגר עם צ'יפס דק: [items]
  • תפוח אדמה אדום
  • 400 גרם חזה עוף
  • 400 גרם פרגית
  • 5 גרם סודה לשתייה
  • 20 גרם בצל ירוק
  • 20 גרם פטרוזיליה
  • 10 גרם מלח
  • 20 גרם קמח לבן
  • קטשופ
  • מיונז
  • שמן קנולה
  • לחמניות המבורגר
  • רשימת ציוד:
  • סירים
  • מחבת פסים
  • קרש חיתוך
  • סכין
  • מדולינה
  • קערות ערבוב
  • תנור
  • כיריים
  • מטחנת בשר