צרו קשר

נגיסי שניצל וצ'יפס

שעה
hat_green_1
קל
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון נגיסי שניצל וצ'יפס: [items]
  • 200 גרם פילה עוף
  • תפוחי אדמה
  • ליטר שמן
  • 100 גרם פירורי לחם
  • 100 גרם שומשום
  • ביצה
  • קטשופ
  • מיונז
  • מלפפון
  • מלח
  • רשימת ציוד:
  • סכין שף
  • כפות
  • קערות
  • מזלג
  • צ'יפסר
אופן ההכנה

בשיתוף רשת

משחקי הכס

מתכון של סהר סבאג

 

אופן הכנה וצלחות:  

4 מנות

  1. לצ'יפס: קולפים וחותכים את תפו''א לרצועות דקות בעובי חצי ס''מ.
  2. מבשלים בסיר עם מים קרים עד לרתיחת המים, מוציאים ומסננים.
  3. בסיר עם שמן בטמפ' של 160 מעלות מטגנים את הצ'יפס במשך 6 דק.
  4. מוציאים למגש עם נייר סופג.
  5. מעלים את טמפ' השמן ל-190 מעלות ומטגנים את הצ'יפס עד להזהבה.
  6. לשניצלונים: בקערה שמים פרורי לחם, שומשום ומלח.
  7. את פילה העוף חותכים לרצועות דקות, טובלים בביצה ואז בתערובת פרורי הלחם והשומשום.
  8. מטגנים בשמן שחומם לטמפ' של 180 מעלות עד להזהבה.
  9. להגשה: על מגש שמים שניצלונים, צ'יפס, מיונז, קטשופ, ומלפפון חתוך.
נגיסי שניצל וצ'יפס
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון נגיסי שניצל וצ'יפס: [items]
  • 200 גרם פילה עוף
  • תפוחי אדמה
  • ליטר שמן
  • 100 גרם פירורי לחם
  • 100 גרם שומשום
  • ביצה
  • קטשופ
  • מיונז
  • מלפפון
  • מלח
  • רשימת ציוד:
  • סכין שף
  • כפות
  • קערות
  • מזלג
  • צ'יפסר