צרו קשר

שוקי עוף בדובדבנים

105 דקות
hat_green_1
קל
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון שוקי עוף בדובדבנים: [items]
  • שמן קנולה
  • 12 שוקי עוף נקיים
  • בצלים לבנים בינוניים פרוסים דק
  • חופן גדול שיני שום קלופות
  • חופן גדול דובדבנים מיובשים
  • כוסות ציר עוף
  • כוס ציר עוף מושחם
  • כף מלח
  • כפות רכז רימונים
  • כפות דבש
  • לסיום האפייה:
  • חופן כוסברה קצוץ
  • חופן עלי סלרי קצוץ
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה

הפקה: וואלה! news

צלם: אמיר מנחם

המתכון של השף יוסי שיטרית

 

אופן ההכנה:

5-6 מנות

  1. בסיר רחב (סוטאז') מאדים את הבצלים עם השמן תוך ערבוב על אש גבוהה כ- 4-5 דקות.
  2. מסדרים מעל הבצלים את השוקיים בצפיפות ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
  3. מפזרים מעל את הדובדבנים המיובשים, מוסיפים את רכז הרימונים והדבש ויוצקים מעל את ציר העוף.
  4. מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה, ומבשלים עם מכסה מעט פתוח כשעה וחצי.
  5. לפני סוף הבישול, מפזרים את עשבי התיבול הקצוצים מעל, מכסים, ממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות כדי שעשבי התיבול ימלאו את הסיר בארומה שלהם ומגישים.

שוקי עוף בדובדבנים
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון שוקי עוף בדובדבנים: [items]
  • שמן קנולה
  • 12 שוקי עוף נקיים
  • בצלים לבנים בינוניים פרוסים דק
  • חופן גדול שיני שום קלופות
  • חופן גדול דובדבנים מיובשים
  • כוסות ציר עוף
  • כוס ציר עוף מושחם
  • כף מלח
  • כפות רכז רימונים
  • כפות דבש
  • לסיום האפייה:
  • חופן כוסברה קצוץ
  • חופן עלי סלרי קצוץ
  • חופן פטרוזיליה קצוצה