צרו קשר

כריך בלקני עם כתף בקר DELI דק דק

Layer 0

מצרכים עבור 2 מנות:

לחמנייה מבצק שאור

בשוק:

1 פלפל ירוק

1 בטטה קטנה

1 חציל קטן

1 כף שמן זית

מיץ מ-1/2 לימון

2 כפות טפאנד זיתים

2 כפות מיונז

5-6 עלי חסה פריכים

1 עגבנייה

12 פרוסות כתף בקר DELI דק דק

מלח ים

פלפל שחור גרוס

במטבח:
פורסים את הפלפל, הבטטה והחציל לפרוסות, מורחים בשמן זית וקולים על גבי מחבת פסים או גריל, עד שהירקות מתרככים מעט ונצרבים. מתבלים במעט מיץ לימון, מלח ופלפל ומניחים בצד.
פורסים את העגבנייה והבצל לפרוסות דקות.
מערבבים יחד את הטפנאד ואת המיונז. חוצים לחמנייה מבצק שאור בעלת קרום פריך לאורכה ומורחים מן התערובת בשני הצדדים. מניחים שני עלי חסה בתחתית ועליהם מסדרים כמה פרוסות עגבנייה. מסדרים מעל את פרוסות כתף הבקר ואחר כך בשכבות את הירקות הקלויים. מסדרים עוד כמה עלי חסה מעל וסוגרים את הלחמנייה. חוצים לשניים ונוגסים במלוא פה.
*הכמויות וסוגי הירקות הם המלצה והם כמובן יכולים להשתנות בהתאם לעונה, לגודל הלחמנייה ולטעם האישי.

 

סושי לאפה אבוקדו ופסטרמה מקסיקנה DELI דק דק

1142 2

מצרכים ל2 מנות:

בשוק:

1 לאפה

1 אבוקדו

כ-10 פרוסות פסטרמה מקסיקנה DELI דק דק של עוף טוב

4-5 גבעולי בצל ירוק

1 פלפל אדום

מיץ מ-1/2 לימון

מלח ים

פלפל שחור גרוס

במטבח:
מניחים את הלאפה פרוסה על משטח העבודה. חוצים את האבוקדו ומועכים את תוכנו על גבי הלאפה בעזרת מזלג. מתבלים במעט לימון, מלח ופלפל. 
מסדרים מעל את פרוסות הפסטרמה בשכבה אחידה. מניחים את גבעולי הבצל הירוק במרחק שליש מן הקצה. חותכים את הפלפל לרצועות ומוסיפים גם אותו. מתבלים בעוד מלח ופלפל.
מגלגלים את הלאפה במהודק ועוטפים בניילון נצמד. ממתינים כרבע שעה, מסירים את הניילון ופורסים לרצועות ברוחב 3-2 ס"מ. מגישים ככריכים לשולחן עם מעט סלסה חריפה או טבסקו.