צרו קשר

ביס של החיים: כיסונים ממולאים קורנביף בציפוי פריך

50 דקות
2_hats_green
בינוני

ציפוי פירורי פנקו פריך וזהוב מבחוץ, מילוי ממכר של קורנביף מטוגן עם בצל ובצק עדין שמחבר הכל.

 

מתכון מאת: אינס שילת ינאי

בשיתוף וואלה

מצרכים
רשימת מצרכים למתכון ביס של החיים: כיסונים ממולאים קורנביף בציפוי פריך: [items]
  • לבצק מעטפת
  • 500 גרם קמח
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • ½ כוס שמן
  • 100 גרם נטורינה (תחליף חמאה פרווה משומן קוקוס)
  • 2 כוסות מים
  • למלית
  • 150 גרם קורנביף קצוץ דק
  • ¼ כוס פטרוזיליה קצוצה
  • בצל קצוץ
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • לציפוי
  • 1 כוס קמח לבן
  • ביצה טרופה
  • 150 גרם פירורי פנקו
  • שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה

1. מכינים את הבצק: בסיר עמוק מבשלים את השמן, הנטורינה, המים, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת נוזלית וחמימה. שופכים פנימה את הקמח ומערבבים היטב בכף עץ עד לקבלת בצק רבוך. מעבירים למשטח העבודה.

2. לשים בזהירות את הבצק החם עד לקבלת בצק אחיד ומעבירים לקופסא עם מכסה. מכניסים למקרר לצינון של 15 דקות.

3. בינתיים מכינים את המלית: יוצקים למחבת כף שמן ומטגנים יחד את מרכיבי המלית כ- 5 דקות. מצננים.

4. מחלקים את הבצק שהתקרר בינתיים ל- 10-12 חלקים ויוצרים מכל אחד כדור.

5.ממלאים: משטחים מעט כל כדור בצק, מניחים חצי כף מלית וסוגרים לצורת קונוס או צורה מוארכת.

6. מטגנים: טובלים כל קונוס ממולא בקמח, ביצה טרופה ואז בפירורי פנקו ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג ומגישים חם.

ביס של החיים: כיסונים ממולאים קורנביף בציפוי פריך
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון ביס של החיים: כיסונים ממולאים קורנביף בציפוי פריך: [items]
  • לבצק מעטפת
  • 500 גרם קמח
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • ½ כוס שמן
  • 100 גרם נטורינה (תחליף חמאה פרווה משומן קוקוס)
  • 2 כוסות מים
  • למלית
  • 150 גרם קורנביף קצוץ דק
  • ¼ כוס פטרוזיליה קצוצה
  • בצל קצוץ
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • לציפוי
  • 1 כוס קמח לבן
  • ביצה טרופה
  • 150 גרם פירורי פנקו
  • שמן לטיגון עמוק