צרו קשר

אושפלאו - הגרסה לממהרים

10 דקות
hat_green_1
קל

מחפשים ארוחת צהריים מעולה לכל המשפחה?

מנת אושפלאו בגרסה הזריזה, שממש לא נופלת מהמקור בטעם שלה.

 

בשיתוף וואלה

מתכון מאת: אבי ביטון

מצרכים
רשימת מצרכים למתכון אושפלאו - הגרסה לממהרים: [items]
  • 180 גרם קורנביף של עוף טוב
  • 300 גרם פסטרמה ברביקיו מנתחים שלמים של עוף טוב
  • 2 כוסות אורז פרסי מבושל (אפשר גם מאתמול)
  • בצלים גדולים, קצוצים
  • גזרים מגוררים
  • 1 צרור כוסברה קצוץ
  • מלח פלפל שחור
  • 5 כפות שמן קנולה
  • להגשה:
  • טחינה
אופן ההכנה
  1. מחממים סיר רחב ומוסיפים את הבצל הקצוץ. צורבים 2-3 דקות ומוסיפים את השמן. ממשיכים לטגן את הבצל בשמן עד הזהבה.
  2. מוסיפים את הגזר המגורר ומטגנים יחד עם הבצל כ- 5 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל.
  3. בינתיים קוצצים את הקורנביף והפסטרמה. מוסיפים לסיר ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
  4. מוסיפים את האורז המבושל ומערבבים היטב - במידה והוא קר ממשיכים לטגן אותו עם שאר המרכיבים, תוך כדי ערבוב עד שהוא חם.
  5. מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה ומגישים עם מעט טחינה בצד.
אושפלאו - הגרסה לממהרים
מצרכים
רשימת מצרכים למתכון אושפלאו - הגרסה לממהרים: [items]
  • 180 גרם קורנביף של עוף טוב
  • 300 גרם פסטרמה ברביקיו מנתחים שלמים של עוף טוב
  • 2 כוסות אורז פרסי מבושל (אפשר גם מאתמול)
  • בצלים גדולים, קצוצים
  • גזרים מגוררים
  • 1 צרור כוסברה קצוץ
  • מלח פלפל שחור
  • 5 כפות שמן קנולה
  • להגשה:
  • טחינה