עוף / הודו טרי ארוז

סדרת הפרמיום - נתחי עוף מובחרים בקיצוב גבוה ומוקפד, מוכנים לבישול.

שאלות ותשובות - עוף טרי

אנו ב"עוף טוב" מאמינים בגידול ללא אנטיביוטיקה, מאמינים שזה המוצר הטוב והנכון הן ברמת הצריכה האישית והן ברמת הסביבה, יחד עם זאת  הבנו שלצרכנים שונים צרכים שונים  ורצון ויכולת לשלם מחירים שונים, לכן החלטנו לצד העופות ללא אנטיביוטיקה לגדל עופות רגילים.

עוף טוב רואה את עצמה כחלק מהסיפור הישראלי. כחברה הדואגת "להאכיל" את עם ישראל חשוב לה לפנות לכלל האוכלוסייה ולתת מענה לכל דרישה.

לצרכנים שונים העדפות שונות. ועל מנת להתאים לכלל הצרכנים ייצרנו שתי סדרות. אנחנו מתחילים לשווק גם מוצרי עוף רגילים וזאת על מנת להתאים לצרכנים נוספים. כשם שיצרני ביצים משווקים גם ביצי חופש וגם ביצים רגילות.

כן. המוצרים יימכרו בתצורה קפואה ומצוננת. המוצרים הקפואים יימכרו באריזות הכחולות.

אנו בעוף טוב מאמינים שעדיף לגדל ולצרוך עוף "ללא אנטיביוטיקה". יחד עם זאת, אנו מבינים שמחירי העוף "ללא אנטיביוטיקה" אינם מקובלים על כל אחד ולכן החלטנו להוסיף חלופה.

לא. עוף "ללא אנטיביוטיקה" יימכר רק כמוצר ארוז

העוף השלם הטרי שמיוצר ע"י החברה אינו משווק בתפזורת כחלק מפרוטוקול של החברה לגידול ללא אנטיביוטיקה.

מוצרי עוף טוב מעוף שגדל "ללא אנטיביוטיקה" יהיו ארוזים באריזה המוכרת והאהובה. מוצרי העוף הבסיסיים יהיו מסומנים באריזה חדשה.

ככל שתהיה דרישה מצד השוק תמיד נספק מוצרי עוף  "ללא אנטיביוטיקה" , כמובן שבהתאם לדרישות וצרכים של רשתות השיווק.

מאז 2016 'עוף טוב' מיישמת בהצלחה פרוטוקול לגידול עופות "ללא אנטיביוטיקה" בכלל מוצריה. למוצרי העוף הטרי של החברה יתרונות בריאותיים רבים והם מחזיקים בין היתר בסימון התזונתי הירוק המסייע לצרכן בבחירת מזונות בריאים וגולמיים. כעת, נתחיל לשווק במקביל סדרה רגילה.

מעת לעת נעדכן את רשימת החנויות המוכרות "עוף ללא אנטיביוטיקה" באתר.