אוזני המן פפרוני נפוליטנה (בצק פריך)

כ-20 יחידות ללוש במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, קמח ומלח. להוסיף את החלמונים והמים ולערבל עד שמתקבל מרקם הבצק. למילוי:
שושני שמרים עם כתף בקר וקורנביף

כמות: 20-25 שושנים 3. מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים על משטח מקומח כל חלק למלבן בעובי של 1 ס"מ. 4. מורחים את מלבני הבצק המרודדים בממרח העגבניות או הפסטו ומניחים על כל אחד מחצית מתערובת הנקניקים והבצל.
אושפלאו – הגרסה לממהרים

מחפשים ארוחת צהריים מעולה לכל המשפחה? בשיתוף וואלה
לחמניות ממולאות קבנוס

לחמניות רכות ממולאות הן פינוק מושלם תמיד, במיוחד כשמתחיל להתקרר. מאסטרית הבצקים בת חן דיאמנט מלמדת איך עושים את זה נכון ובוחרת במילוי מפתיע של בצל וכרישה מטוגנים עם קבנוס, שמוסיף להן ניחוח חורפי משגע מתכון מאת: בת חן דיאמנט בשיתוף וואלה
שניצל דק עם תפוחי אדמה אפויים ברוזמרין איתי גרונר ל”עוף טוב”

שניצלוני פילה עוף עם שומשום | איתי גרונר ל”עוף טוב”

אם אתם אוהבים את השניצל הביתי הקלאסי והטעים – המתכון הזה הוא בשבילכם! איתי גרונר
שניצל פלאפל אפוי

4-6 מנות אנרגיה (קלוריות) 879 חלבון גר׳- 55 פחמימות גר׳-56 שומן גר׳-45 שומן רווי גר׳-9 סיבים גר׳-6 כולסטרול גר׳-24
שניצל עננים

4-6 מנות אנרגיה (קלוריות) 311 חלבון גר׳- 53 פחמימות גר׳-9 שומן גר׳-7 שומן רווי גר׳-2 סיבים גר׳-1 כולסטרול גר׳-297
פסטרמה וולינגטון: מחווה למנה המסורתית מאנגליה

ארוחת ערב זוגית מושלמת לצד סלט חסה רענן: נתח שלם של פסטרמה וולינגטון עם פטריות ובצל במעטפת בצק עלים פריכה. זה רק נראה מורכב אך קל להכנה! צילום: נמרוד סונדרס
אוזני המן נוסח סייגון (בצק פריך)

כ- 20 יחידות ללוש במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, קמח ומלח. להוסיף את החלמונים והמים ולערבל עד שמתקבל מרקם הבצק. למילוי: