ביס של החיים: כיסונים ממולאים קורנביף בציפוי פריך

ציפוי פירורי פנקו פריך וזהוב מבחוץ, מילוי ממכר של קורנביף מטוגן עם בצל ובצק עדין שמחבר הכל.

מתכון מאת: אינס שילת ינאי
בשיתוף וואלה

מצרכים

  • לבצק מעטפת
  • 500 גרם קמח
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • ½ כוס שמן
  • 100 גרם נטורינה (תחליף חמאה פרווה משומן קוקוס)
  • 2 כוסות מים
  • למלית
  • 150 גרם קורנביף קצוץ דק
  • ¼ כוס פטרוזיליה קצוצה
  • בצל קצוץ
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • לציפוי
  • 1 כוס קמח לבן
  • ביצה טרופה
  • 150 גרם פירורי פנקו
  • שמן לטיגון עמוק
  • אופן ההכנה