דלג לתוכן
מי אנחנו
אודותינו
אחריות תאגידית
כתבו עלינו
קריירה
שאלות ותשובות – עוף טרי
סרטים
קטלוג מוצרים
חדש! עוף טרי
הודו טרי ארוז
עוף טבעי מהמשק
סדרת הפרימיום
צ'ונגו
שניצלים וקציצות
דגים
פסטרמות ונקניקים
נקניקיות
קבנוס ונקניקים יבשים
שוק מקצועי
מתכונים
מאמרים
עוף טבעי מהמשק
איפה ניתן לרכוש עוף טבעי מהמשק?
צרו קשר
תפריט
מי אנחנו
אודותינו
אחריות תאגידית
כתבו עלינו
קריירה
שאלות ותשובות – עוף טרי
סרטים
קטלוג מוצרים
חדש! עוף טרי
הודו טרי ארוז
עוף טבעי מהמשק
סדרת הפרימיום
צ'ונגו
שניצלים וקציצות
דגים
פסטרמות ונקניקים
נקניקיות
קבנוס ונקניקים יבשים
שוק מקצועי
מתכונים
מאמרים
עוף טבעי מהמשק
איפה ניתן לרכוש עוף טבעי מהמשק?
צרו קשר
חיפוש
חיפוש
Close this search box.
מי אנחנו
אודותינו
אחריות תאגידית
כתבו עלינו
קריירה
שאלות ותשובות – עוף טרי
סרטים
קטלוג מוצרים
חדש! עוף טרי
הודו טרי ארוז
עוף טבעי מהמשק
סדרת הפרימיום
צ'ונגו
שניצלים וקציצות
דגים
פסטרמות ונקניקים
נקניקיות
קבנוס ונקניקים יבשים
שוק מקצועי
מתכונים
מאמרים
עוף טבעי מהמשק
איפה ניתן לרכוש עוף טבעי מהמשק?
צרו קשר
תפריט
מי אנחנו
אודותינו
אחריות תאגידית
כתבו עלינו
קריירה
שאלות ותשובות – עוף טרי
סרטים
קטלוג מוצרים
חדש! עוף טרי
הודו טרי ארוז
עוף טבעי מהמשק
סדרת הפרימיום
צ'ונגו
שניצלים וקציצות
דגים
פסטרמות ונקניקים
נקניקיות
קבנוס ונקניקים יבשים
שוק מקצועי
מתכונים
מאמרים
עוף טבעי מהמשק
איפה ניתן לרכוש עוף טבעי מהמשק?
צרו קשר
חיפוש
חיפוש
Close this search box.
המבורגר עם צ'יפס דק
שעה
קל
בשיתוף רשת
מתכון של רועי הלוי
מצרכים
1
תפוח אדמה אדום
400 גרם
חזה עוף
400 גרם
פרגית
5 גרם
סודה לשתייה
20 גרם
בצל ירוק
20 גרם
פטרוזיליה
10 גרם
מלח
20 גרם
קמח לבן
קטשופ
מיונז
שמן קנולה
6
לחמניות המבורגר
רשימת ציוד:
סירים
מחבת פסים
קרש חיתוך
סכין
מדולינה
קערות ערבוב
תנור
כיריים
מטחנת בשר
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-250 מעלות.
טוחנים את
חזה העוף
ואת
הפרגית
.
קוצצים פטרוזיליה דק דק ומוסיפים לתערובת.
מוסיפים את הסודה לשתייה, מערבבים את הכל ביחד ומניחים בתוך רינג.
מחממים מעט שמן על מחבת פסים וצורבים את ההמבורגר.
מכניסים את ההמבורגר לתנור ל-3 דקות אפיה.
לאחר שהוא צרוב משני הצדדים- מניחים על נייר אפייה.
מקלפים תפו"א וחותכים לפרוסות דקות במנדולינה.
מקמחים מעט את תפוחי האדמה בתערובת של הקמח עם מעט מלח ומטגנים בשמן עמוק רותח. (165 מעלות).
לוקחים לחמניית המבורגר ושמים על מחבת פסים- מחממים מעט (בלי שמן).
מניחים את ההמבורגר על הלחמניה.
מתכונים נוספים
עראייס מצה – קבלו את הטרנד הלוהט בגרסה כשרה לפסח!
פלטת סיגרים מושלמת לפסח!
תבשיל כרעיים ברוטב פטריות, ערמונים ובצלצלי שאלוט
סחוט טרי: עוף במיץ תפוזים
סלט עוף, מנגולד וצימוקים של יונתן רושפלד
מרק עוף לימוני עם קציצות עוף שמנמנות של יונתן רושפלד