חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

חזה עוף במרינדה של חרדל וסילאן של יונית צוקרמן

חזה עוף במרינדה של חרדל וסילאן של יונית צוקרמן

חזה עוף במרינדה מושלמת עם חרדל, סילאן, צ'ילי ושום שתהפוך את הארוחה לטעימה במיוחד. מנת חלבון בריאה ומשביעה

מצרכים

  • חצי קילו או חזה עוף שלם "עוף טוב" עם הסימון הירוק מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
  •  1/2כוס סילאן
  •  1כף חרדל דיז’ון
  •  1כף חרדל גרגירים
  •  1/2כוס רוטב צ’ילי מתוק
  •  5שיני שום
  •  1כפית פפריקה מתוקה
  •  1/2כפית מלח דק
  •  1כפית כורכום
  •  1כפית סוכר לבן
  •  1כף מיץ לימון

אופן ההכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את כל רכיבי המרינדה ומניחים את חזה העוף במרינדה.
  2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה. אם ממהרים ניתן להשרות ל-30-60 דקות.
  3. צולים את העוף על מחבת פסים משומנת מעט או על המנגל עד ששני הצדדים זהובים והעוף מוכן.