שמים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה (או בקערה בעזרת הידיים). מכסים ומתפיחים כשעה.
מחממים את שמן הזית במחבת כבדה, צולים את הבצל עד הזהבה ומוסיפים את הכבדים והתבלינים. מערבבים היטב וצולים עד שהכבדים משחימים מעט.
בעזרת ידיים משומנות מעט (בשמן זית) בוצעים כדורי בצק מהבצק התפוח ומרדדים לעיגול. מניחים במרכז העיגול 2-3 כפות מתערובת הכבדים.
סוגרים את הבצק ומניחים בסיר רחב כשה"תפר" של הבצק כלפי מטה. סוגרים את מכסה הסיר וצורבים את הלחמנייה הממולאת משני צדדיה כמה דקות בודדות (הזהרו לא לשרוף את הבצק).
כשהלחמניות מקבלות צבע זהוב ויפה מניחים אותן על גבי צלחת הגשה ומגישים לצד טחינה וסלט ירקות קצוץ.