300 גרם כבד עוף מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, נקי ויפה
1 חבילה ספגטי דק
6 כפות שמן זית
4 שיני שום פרוסות
1 פלפל חריף אדום פרוס
מלח
פלפל שחור גרוס
½ צרור פטרוזיליה קצוצה דק
1 צרור עלי בזיליקום קצוצים + כמה עלים להגשה
מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים לפי הוראות היצרן.
בינתיים חותכים את הכבדים לקוביות ומתבלים במלח.
מחממים מחבת כבדה, יוצקים 4 כפות שמן זית ומטגנים את הכבדים עד להשחמתם משני הצדדים (דקה-שתיים). מתבלים בפלפל שחור גרוס.
מוסיפים 2 כפות שמן נוספות, את שיני השום והפלפל החריף ומקפיצים 1-2 דקות יחד.
מוציאים עם מלקחיים או כף ייעודית את הפסטה המוכנה מהסיר ישר למחבת הכבדים, מערבבים ומקפיצים עד שהם מתערבבים יחד
מוסיפים את הפטרוזיליה והבזיליקום הקצוצים ומעט מנוזלי הבישול של הפסטה (הם עשירים בעמילן ומעשירים את הרוטב) ומערבבים.
טועמים, מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים על עלי בזיליקום טריים קרועים.