חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

נגיסי שניצל וצ'יפס

בשיתוף רשת

מתכון של סהר סבאג

מצרכים

  • 200 גרם פילה עוף
  • תפוחי אדמה
  • ליטר שמן
  • 100 גרם פירורי לחם
  • 100 גרם שומשום
  • ביצה
  • קטשופ
  • מיונז
  • מלפפון
  • מלח
  • רשימת ציוד:
  • סכין שף
  • כפות
  • קערות
  • מזלג
  • צ'יפסר
  • אופן ההכנה

  • לצ'יפס: קולפים וחותכים את תפו"א לרצועות דקות בעובי חצי ס"מ.
  • מבשלים בסיר עם מים קרים עד לרתיחת המים, מוציאים ומסננים.
  • בסיר עם שמן בטמפ' של 160 מעלות מטגנים את הצ'יפס במשך 6 דק.
  • מוציאים למגש עם נייר סופג.
  • מעלים את טמפ' השמן ל-190 מעלות ומטגנים את הצ'יפס עד להזהבה.
  • לשניצלונים: בקערה שמים פרורי לחם, שומשום ומלח.
  • את פילה העוף חותכים לרצועות דקות, טובלים בביצה ואז בתערובת פרורי הלחם והשומשום.
  • מטגנים בשמן שחומם לטמפ' של 180 מעלות עד להזהבה.
  • להגשה: על מגש שמים שניצלונים, צ'יפס, מיונז, קטשופ, ומלפפון חתוך.