חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוף פפיוט

נתח חזה עוף מוכר, אהוב ויומיומי מתקבל אלגנטי, חגיגי ומפנק, בזכות קונץ קטן: תשומת לב אישית לכל סועד. בשיטה הזאת אפשר להכין לכל אחד בדיוק איך שהוא אוהב למשל להוסיף המון חריף, להוריד פטריות או לתבל במעט מלח.

מצרכים

  • 500 גרם חזה עוף משוטח
  • כפות יין לבן יבש
  • גבעולי תימין
  • פטריות פורצ׳יני מיובשות או עגבניות מיובשות
  • פרוסות לימון דקות
  • שן שום פרוסה ל-4
  • מלח ופלפל שחור
  • ניירות אפייה
  • אופן ההכנה

  • מניחים את נתח חזה העוף על נייר אפייה, יוצקים יין, מסדרים מעל את חומרי התיבול וסוגרים למעטפה אטומה.
  • מניחים במקרר עד להגשה
  • מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • אופים את המעטפות 12 דקות עד שהעוף עשוי אבל עדיין רך ועסיסי
  • מניחים מעטפה בכל צלחת הגשה ומזהירים את האורחים מפני האדים.