½ ק״ג פרגיות מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, חתוכות לקוביות
½ כוס שמן זית
1 בצל גדול (קצוץ דק)
2 גזרים בינוניים (קלופים וקצוצים דק)
5 שיני שום קצוצות
2 סלרי גבעולים בלבד (קצוצים דק)
2 פלפל אדום (קצוצים דק)
מלח לפי הטעם
מעט פלפל שחור (גרוס טרי)
3 כוסות אורז בסמטי מבושל
צרור כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה או בצל ירוק)
מחממים שמן זית בסיר רחב, מוסיפים את הבצל, הגזר, השום והסלרי. מזהיבים קלות ומוסיפים את הפלפל האדום.
מוסיפים לסיר את הפרגיות, מתבלים במלח, פלפל וכורכום. מערבבים היטב.
מוסיפים את האורז המבושל לסיר הפרגיות ומערבבים היטב.
מוסיפים את הכוסברה ומערבבים שוב. מבשלים עוד מספר דקות ומגישים.