חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פיתות ממולאות בעוף – פשוט וטעים!

פיתות ממולאות בעוף - פשוט וטעים!

מתכון בשלושה שלבים פשוטים להכנה, למנה שהולכת להרשים את כולם סביבכם. אל תספרו להם שזה היה כל כך קל!

מצרכים

בשר

  •  250גרם סטייק פרגית "עוף טוב" עם הסימון הירוק מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, ללא עצמות, קצוץ דק
  •  4כפות שמן זית
  •  1בצל בינוני קצוץ דק
  •  1כף סוכר חום
  •  1כפית שטוחה מלח דק
  • פלפל שחור טחון לפי טעם
  •  1כוס פטרוזיליה

הגשה

  •  2פיתות בינוניות
  • טחינה מוכנה או שמן זית
  •  1בצל קטן
    4 טבעות בצל חצויות – לא חובה
  •  1/2כפית סומאק

אופן ההכנה

  1. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים בטיגון עוד כעשר דקות (שהבצל יהיה מקורמל).
  2. מוסיפים את הפרגית למחבת ומקפיצים. מוסיפים את המלח והפלפל וממשיכים להקפיץ עד שנתחי הפרגית מוכנים. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
  3. פותחים את הפיתות, מורחים טחינה בנדיבות (או שמן זית), ממלאים בתערובת הבשר, מפזרים בצל וסומאק ומגישים.