פסטרמה מוקפצת בסיגנון פאד תאי

2 מנות

להגשה
2-3 כפות מיץ לימון

מצרכים

  • חבילה פסטרמה חתוכה לרצועות ברוחב 1 ס"מ
  • 3-4 כפות שמן זית
  • 1/4 כרוב לבן פרוס
  • בצל קטן פרוס
  • גזר חתוך למקלונים
  • פלפל כתום/אדום חתוך לרצועות דקות
  • שיני שום
  • פלפל חריף פרוס (אופציונלי)
  • 1/3 כוס טריאקי
  • 1/2 כוס צ'ילי מתוק
  • 1/4 כוס קטשופ
  • 1/2 חבילה אטריות אורז מושרות ומרוככות
  • אופן ההכנה