צהריים במחבת: חזה עוף עם תפוחי אדמה

מנה אש של רצועות חזה עוף עם תפוחי אדמה, אריסה ותוספת מקפיצה של מיץ לימון.

מתכון מאת: אבי ביטון
בשיתוף וואלה

מצרכים

  • 500 גרם חזה עוף פרוס, עם הסימון הירוק
  • תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • פלפל חריף ירוק או לפי מידת חריפות רצויה
  • ½ בצל פרוס
  • ¼ צרור כוסברה קצוצה
  • 2 כפות אריסה
  • 1 כפית קימל טחון (שטוחה)
  • 1 כפית כמון
  • 5 כפות שמן זית
  • לימון
  • מלח
  • אופן ההכנה