6 שוקי עוף, מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
4 כפות שמן זית
3 כוסות דלעת חתוכה לקוביות (בגודל של כ-2 ס"מ)
5 שיני שום כתושות
4 כפות סילאן
כף סויה
כף סוכר חום
מלח (לפי הטעם)
מעט פלפל שחור
גבעול בצל ירוק קצוץ
½ כוס מים
בסיר שטוח יוצקים את שמן הזית ומטגנים היטב את העוף כ 10 דקות מכל צד. מתבלים במלח ובפלפל. מכסים את הסיר מנמיכים להבה ומטגנים 10 דקות נוספות.
מוסיפים את הדלעת, השום, הסילאן, הסויה, הסוכר והבצל הירוק לסיר ומערבבים מעט.
מוסיפים את המים, מכסים את הסיר ומבשלים 30-40 דקות מעל להבה נמוכה.