צילום: אנטולי מיכאלו

צילום: אנטולי מיכאלו
מחממים שמן בסיר רחב ושטוח.
מטגנים בו את טבעות הבצל במשך כ־5 דקות עד שנעשות שקופות ומתחילות להזהיב.
מוסיפים את בצלצלי השאלוט.
מתבלים במלח ובפלפל.
מטגנים עוד 3 דקות עד שהם מתחילים להזהיב טיפה
בשוליים.
מוסיפים לסיר פטריות וערמונים.
מטגנים במשך כ־4 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את הכרעיים, השום, ממרח העגבניות, הסילאן, היין ורכז הרימונים.
מביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ־45 דקות או עד שהעוף מבושל.
מפזרים נענע וצנוברים מעל ומגישים חם.