חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מאמרים

על חשיבות החלבון!

קיימים שלושה אבות מזון עיקריים חיוניים לקיומנו: חלבון, פחממות ושומן. בעוד שהפחממות והשומנים מהווים מקור לאספקת אנרגיה לגוף, תפקידו העיקרי של החלבון בגוף הוא בנית

חג אביב שמח מעוף טוב

לכבוד החג הכי טעים בשנה הכנו לכם ביחד עם רושפלד ותמרה אהרוני חוברת מתכונים חגיגית וטעימה עם העוף הכי בריא למשפחה: עוף טרי שגדל ללא

הצ'ונגו שלנו במקום הראשון!

אחד הדברים המרגשים שקרו לנו לאחרונה, זה שגילינו שלא רק אנחנו חושבים שהצ'ונגו שלנו במקום הראשון. רוצים לראות את מבחן הטעימה המלא? הקליקו כאן>>

כיצד ניתן למנוע השמנה אצל ילדים?

ההשמנה בעולם המערבי עלתה ב-150% במהלך 20 השנים האחרונות ויש המגדירים אותה כמגפה. ידוע כי ההשמנה מגבירה גם את הסיכון למחלות לב, סוכרת ויתר לחץ-דם.   הסיבות

למה עדיף בלי מלח על השולחן

הנתרן, הוא מינרל חיוני לאדם, אך לרוב אנו צורכים כמות גדולה בהרבה מהדרוש לנו והתוצאה עלולה להיות עליה בלחץ הדם והגברת הסיכון לשבץ מוחי, מחלות

מהם מספרי ה- E באוכל

בעולם אידיאלי כל משפחה תגדל את הירקות שלה בגינה ותאפה את הלחם בעצמה, אך בעולמינו המודרני והמתועש, כל זה נשמע כמו חלום רחוק. חלק גדול

היתרונות התזונתיים של בשר הודו

בשר ההודו עשיר בחלבון ומצד שני דל יחסית בשומן. יש בו מגוון ויטמינים ומינרלים הנחוצים לבריאות. אכילת מנת בשר הודו אדום, כ-100 גרם, תספק לילד

חשיבות החלבון בגיל ההתבגרות

החלבון והשריר בגיל ההתבגרות גיל ההתבגרות הוא  תקופת המעבר שבין הילדות לבגרות ובד"כ נע בין הגילאים 11-21. זוהי תקופה של גדילה מהירה המלווה בשינויים רבים: