חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

אושפלאו – הגרסה לממהרים

מחפשים ארוחת צהריים מעולה לכל המשפחה?

בשיתוף וואלה

מצרכים

  • 180 גרם קורנביף של עוף טוב
  • 300 גרם פסטרמה ברביקיו מנתחים שלמים של עוף טוב
  • 2 כוסות אורז פרסי מבושל (אפשר גם מאתמול)
  • בצלים גדולים, קצוצים
  • גזרים מגוררים
  • 1 צרור כוסברה קצוץ
  • מלח פלפל שחור
  • 5 כפות שמן קנולה
  • להגשה:
  • טחינה
  • אופן ההכנה

  • מחממים סיר רחב ומוסיפים את הבצל הקצוץ. צורבים 2-3 דקות ומוסיפים את השמן. ממשיכים לטגן את הבצל בשמן עד הזהבה.
  • מוסיפים את הגזר המגורר ומטגנים יחד עם הבצל כ- 5 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל.
  • בינתיים קוצצים את הקורנביף והפסטרמה. מוסיפים לסיר ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
  • מוסיפים את האורז המבושל ומערבבים היטב – במידה והוא קר ממשיכים לטגן אותו עם שאר המרכיבים, תוך כדי ערבוב עד שהוא חם.
  • מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה ומגישים עם מעט טחינה בצד.