180 גרם קורנביף של עוף טוב
300 גרם פסטרמה ברביקיו מנתחים שלמים של עוף טוב
2 כוסות אורז פרסי מבושל (אפשר גם מאתמול)
2 בצלים גדולים, קצוצים
2 גזרים מגוררים
1 צרור כוסברה קצוץ
מלח פלפל שחור
5 כפות שמן קנולה
להגשה:
טחינה
מחממים סיר רחב ומוסיפים את הבצל הקצוץ. צורבים 2-3 דקות ומוסיפים את השמן. ממשיכים לטגן את הבצל בשמן עד הזהבה.
מוסיפים את הגזר המגורר ומטגנים יחד עם הבצל כ- 5 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים קוצצים את הקורנביף והפסטרמה. מוסיפים לסיר ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
מוסיפים את האורז המבושל ומערבבים היטב – במידה והוא קר ממשיכים לטגן אותו עם שאר המרכיבים, תוך כדי ערבוב עד שהוא חם.
מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה ומגישים עם מעט טחינה בצד.