העראייס הפך למעדן טרנדי ומבוקש בשנים האחרונות, במסעדות כמו גם בבישול הביתי, ובצדק גמור. הטוויסט הכשל"פי שהעניק לו השף רושפלד הופך אותו לכזה שאפשר יהיה להתענג עליו בכל ימי החג, מבלי שתרגישו בחסרונה של הפיתה
אז מאיפה הגיע אלינו העראייס? המנה נפוצה באזור המזרח התיכון, בעיקר סוריה, ירדן, ולבנון. אחרי שעשינו לה עליה, מתבקש לעשות לה גם שינוי שיתאים אותה לחג הפסח! אז יונתן רושפלד רקח לכם מתכון לעראייס מצה במילוי עוף שיוצא עסיסי וריחני וישדרג לכם את שולחן החג.