מבשלים את האטריות במשך 4 דקות במים חמים. מסננים ושומרים בצד.
מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים קלות ג'ינג'ר, שום ופלפל חריף קצוץ.
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה (שומרים מעט לסוף), את הסוכר והסויה ומערבבים.
יוצקים את חלב הקוקוס, מערבבים ומבשלים יחד 2-3 דקות עד רתיחה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך (מעט מלח או סוכר לפי הצורך).
מוסיפים את הצ'ונגו ונותנים לו להתבשל בתוך רוטב הקוקוס כ-4 דקות.
לסיום, מוסיפים את אטריות הביצים המבושלות ומערבבים היטב שיתעטפו ברוטב.
לפני ההגשה מפזרים בצל ירוק קצוץ ועוד קצת כוסברה קצוצה.
גיוון: מוותרים על אטריות הביצים במתכון ומגישים לצד אורז לבן.