חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ארוחת ציידים

הפקה: וואלה! news

מתכונאית: אינס ינאי

מצרכים

  • (ניתן להשתמש רק בסוג אחד של בשר)
  • חבילה קורנביף מסדרת הדלי
  • חבילה כתף בקר מסדרת הדלי
  • 1/2 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות דקות
  • בצל חתוך לרצועות דקות
  • כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 3-4 ביצים תלוי במספר הסועדים
  • להגשה- לחם טרי
  • עגבניות חתוכות לרבעים
  • אופן ההכנה

  •  חותכים את פרוסות הבשר לרצועות רחבות.
  • מחממים במחבת רחבה שמן ומטגנים את הבצל והפלפל החריף כ-3 דקות.
  • מוסיפים למחבת עם הבצל את רצועות הבשר ומטגנים יחד כ- 3 דקות נוספות.
  • מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ויוצרים בעזרת הכף גומות קטנות בין רצועות הבשר.
  • שוברים את הביצים אחת-אחת לתוך "הגומות" שיצרנו ומטגנים עד למידת העשייה הרצויה של הביצים. ניתן לסגור את המחבת עם מכסה לקראת הסוף כדי לבשל טוב יותר את הביצים למי שמעדיף.
  • מסירים את המחבת מהאש ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה. מגישים לצד לחם טרי ועגבנייה חתוכה לרבעים.