חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

אש לגולש: גולש נקניקיות ותפוחי אדמה

בא לכם ארוחת צהריים בסיר אחד בלי הרבה עניינים ועם המון התלהבות מצד בני הבית? גולש נקניקיות ותפוחי אדמה שילדים וגדולים מאוד אוהבים, שיהפוך למתכון קבוע במשפחה

בשיתוף פודי
צילום: נמרוד סונדרס

מצרכים

  • 1 חבילה נקניקייה של עוף טוב
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 בצלים גדולים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4 תפוחי אדמה בינוניים שטופים וקלופים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח דק
  • 1 כוס מים
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
  • אופן ההכנה

  • חותכים את הבצלים ואת תפוחי האדמה לקוביות קטנות.
  • מטגנים בסיר כבד את הבצל ותפוחי האדמה בשמן, עד שהבצל מזהיב ותפוחי האדמה נצרבים קלות.
  • מוסיפים את השום הכתוש לעוד דקת טיגון.
  • פורסים את הנקניקיות לפרוסות בעובי 4 ס”מ (אם רוצים להתאים את המתכון לילדים אפשר לחתוך לאורך) ומוסיפים לסיר, מוסיפים את התבלינים והמים ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים עוד 15 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. במהלך הבישול, אם רואים שחסרים נוזלים, אפשר להוסיף מים.