חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

בלוטין עוף

בשיתוף רשת

מתכון של שחר יוגב

מצרכים

  • למילוי:
  • 100 גרם עוף טחון
  • 100 גרם אגוזים שונים קצוצים גס
  • 50 גרם צימוקים לבנים קצוצים
  • 10 גרם מלח
  • 5 גרם בהרט
  • 2 גרם קינמון טחון
  • 5 גרם ראס אל חנות
  • לרוטב:
  • 100 מ"ל ציר עוף מצומצם
  • 10 גרם תערובת דואה
  • 20 גרם חומץ בן יין לבן
  • לקראמבל:
  • 100 גרם פנקו קלוי
  • 20 גרם תערובת דואה
  • 20 גרם עור קריספי של עוף קצוץ
  • 8 גרם מלח דק
  • נוסף:
  • חזה עוף פרוס ומשוטח
  • אופן ההכנה